Ansatte

Les mer om våre ansatte her

Karin Rømo Sandvik

Daglig leder og sykepleier

«Jeg jobbet i tolv år i Meløy kommune, i hjemmetjenesten, og som demenskoordinator. Der møtte jeg mange mennesker som berørte meg sterkt, og som vakte et engasjement for å gjøre noe, for at de skulle få en bedre hverdag. Dette var bakgrunnen for at jeg etablerte Gode Øyeblikk i 2012.»

Karin har et sterkt engasjement for å skape en meningsfull hverdag for mennesker som av ulike årsaker havner utenfor, og er opptatt av å se muligheter istedenfor begrensninger.

Hun har erfaring som sykepleier fra sykehus, fra hjemmetjeneste, som demenskoordinator og i bedriftshelsetjeneste.

Karin har jobbet som lærer i Meløy videregående skole i helsearbeiderfaget og i Nordland fagskole i tverrfaglig miljøarbeid,

Hun var prosjektleder i Meløy kommunes prosjekt «Frisklivsdosetten»; et toårig prosjekt om systematisk arbeid med aktivitet i sykehjem.

Karin har også vunnet prisen som «Årets gründer» 2016 i Meløy, og Nasjonalforeningen i Nordland sin pris som «Årets ildsjel» i 2016.

E-post: karin@godeoyeblikk.no

Telefon: 916 29 424

Siv Heidi Helskog

Markeds- og avdelingsleder

Siv er sykepleier og medeier i Gode Øyeblikk AS.

Hun har lang erfaring innenfor demensomsorg, og videreutdanning innenfor Forebyggende Helsearbeid, Hverdagsrehabilitering, Lungesykdommer og Palliasjon.

Siv har allsidig erfaring som sykepleier og leder både fra hjemmetjeneste og sykehjem, og er aktiv i utvikling og prosjektarbeid – med stort ønske om å bidra til mestring og livsglede i hverdagen.

«Jeg har et brennende engasjement for aktivitet og det gir meg en enorm motivasjon  –  å få lov å bidra til mestring og en aktiv hverdag for brukerne.»

Dette er ei dame med energi og trøkk, en pådriver og en engasjert medarbeider.

E-post: siv@godeoyeblikk.no

Tlf: 91 76 48 45

Vi er et team som jobber med miljøarbeid og miljøbehandling

Dette er systematisk og faglig begrunnet arbeid, og derfor trenger vi fagpersoner. Våre medarbeidere er helsefagarbeidere, sykepleiere eller vernepleiere. De er alle genuint interessert i hver enkelt person de følger opp. De er engasjerte, har god kunnskap og god opplæring i Gode Øyeblikk sine verdier og faglige plattform, og stor forståelse av hva personsentrert omsorg innebærer.

Gode Øyeblikk er en virksomhet med høy etisk standard. Personer som rammes av sykdom, er ekstra sårbare, og vi legger stor vekt på personlig egnethet i rekruttering av medarbeidere til Gode Øyeblikk. Vi ansetter kvinner og menn med helsefaglig kompetanse og etterspør også erfaring fra miljøarbeid og demensomsorg. Egenskaper som evner til å skape gode relasjoner, til omsorg og empati er noe alle våre ansatte har med seg.

Kvalitet og kompetanse

Vårt verdigrunnlag og faglige plattform bygger på anerkjente teorier og forskningsbaserte metoder som brukes i møte med personer med demens; Miljøarbeid og personsentrert omsorg. 

Personsentrert tilnærming gir kvalitet i møtet med alle mennesker, uavhengig av diagnose.

Derfor trenger vi fagfolk som har god fagkunnskap innen helsefaget generelt, personsentrert omsorg og miljøbehandling, og om demens spesielt.

Personalet har god opplæring i Gode Øyeblikk sitt verdiløfte;

Trygghet – Frihet – Livsglede

Personalet og kompetansen er den viktigste nøkkelen i kvaliteten i våre tjenester. Det tar vi på alvor.

Denne nettsiden bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Les vår personvernerklæring her