Du er her:

Gode Øyeblikk søker daglig leder

Gode Øyeblikk er en privat helse- og omsorgstjeneste ble startet av Karin i 2012 og i 2017 ble Siv med på eiersiden. Begge eierne er ansatte i bedriften, og aktive både i utvikling og drift. Selskapet har i dag 11 dyktige og dedikerte ansatte fordelt på Bodø, Meløy og Fauske. 

For å sikre videre vekst og utvikling, søker vi en daglig leder som skal tilføre selskapet større energi og gjennomslagskraft – og derigjennom vekst, både økonomisk og geografisk. Eierne vi tre over i stillinger som avdelingsledere for Salten Sør og Salten Nord. Målet er at de skal få være tettere på faget/tjenestene og jobbe mer med tjenestebasert utvikling. De er idèrike og engasjerte gründere, med stor fagkunnskap og høy gjennomføringsevne. 

Vår nye daglige leder

Vi søker nå en daglig leder som er sulten på å lede et selskap i vekst, som tenner på å delta i utviklingsarbeid, og ønsker å bidra til løse store og voksende samfunnsutfordringer:

 • Økt levetid og begrensede ressurser i det offentlige øker behovet for private helse og omsorgstjenester. Hvordan løser vi som privat aktør dette på en god måte, uten å bli oppfattet som velferdsprofitører
 • Behovet for samarbeid mellom offentlig, frivillig og privat sektor er økende, men det er fortsatt utfordringer knyttet til utførelsen av disse samarbeidene. Hvordan kan vi løse dette på en måte som gir begge parter verdi og integritet?

Som daglig leder av selskapet vil du lede utviklingen i samarbeid med de to avdelingsledere. Vårt mål er å utvikle gode tjenester som gir mennesker en mulighet til å leve et godt liv med trygghet, frihet og livsglede til tross for demens eller annen funksjonssvikt. Vi ser etter deg som er:

 • Sterk på gjennomføring; tar initiativ og er proaktiv
 • Strukturert og tydelig
 • God teambygger
 • Fremoverlent og løsningsorientert
 • God evne til å sette seg inn vår bransje og behov

Du har erfaring og kompetanse med:

 • Økonomi og administrasjon
 • Ledelse
 • Marked og salg
 • Prosjektledelse, søknads- og tilskuddsordninger

Manglende formell kompetanse kan erstattes med relevant erfaring.

Dagens tilbud i Gode Øyeblikk

I Gode Øyeblikk jobber vi med å skape nettopp “gode øyeblikk” for våre kunder, enten via en-til-en avtaler, eller i grupper. Vi har vårt spesialfelt innen livsglede for personer med demens, men denne kompetansen bruker vi også opp mot andre diagnoser eller situasjoner. Vi er en leverandør av kompetansetjenester innen helse- og omsorg, og setter kvalitet på våre leveranser i forsetet.

I Meløy har vi etablert en base med aktivitetshuset Fyret, hvor vi har kommunalt og privat dagtilbud og aktivitetshelger for kunder. Vi ser etter lignende muligheter i Bodø, slik at vi kan etablere et mer helhetlig tilbud for aktiviteter og dagtilbud også her, ut fra en egen lokasjon.

Gode Øyeblikk jobber digitalt, og bruker skybaserte løsninger. Vi har jobbet mye med å tilpasse en god arbeidsflyt med kvalitet og sømløshet for våre kunder og deres pårørende.

Kontorsted: Salten
Tiltredelse: Snarest
Lønn og betingelser: Etter avtale

Send CV og søknad innen 24. april

 

Relaterte artikler

Denne nettsiden bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Les vår personvernerklæring her