Du er her:

Gode Øyeblikk teamet

Gode Øyeblikk i Meløy søker helsefagarbeider/ sykepleier / vernepleier i 60 – 100% stilling

Vil du bli en del av verdens beste arbeidsplass?

Hos Gode Øyeblikk i Meløy ønsker vi en helsefagarbeider / sykepleier / vernepleier i 60 – 100 % stilling. Er det deg? 

Gode Øyeblikk er i vekst og opplever en stor pågang på våre tjenester. Vi brenner for å bidra til en meningsfull hverdag for den enkelte utfra ønsker, behov og ressurser og søker etter DEG som vil være med på å skape disse øyeblikkene.

Vi trenger både menn og kvinner, og ønsker oss mennesker med mangfold av interesser og livserfaring. Menn oppfordres til å søke. Våre brukere representerer et mangfold både i alder, ressurser og utfordringer – og du vil stå overfor mange utfordringer hvor du får brukt din erfaring og kompetanse.

Hvem er vi?

I Meløy drifter Gode Øyeblikk dagtilbud for personer med demens på vegne av Meløy kommune på Ørnes og på Vall. I tillegg har vi private kundeavtaler.
Vi kan med hånda på hjerte si at vi har verdens beste arbeidsmiljø, hvor vi ser, løfter og støtter hverandre. Vårt mål er å skape gode øyeblikk i hverdagen for brukere, pårørende og ansatte.

Vårt verdiløfte er å skape trygghet, frihet og livsglede for både brukere og pårørende.

I Gode Øyeblikk jobber vi etter prinsippene for personsentrert omsorg. Vi jobber med helsefremmende miljøbehandling gjennom aktiviteter, der målet er at den enkelte skal kunne bruke sine ressurser maksimalt, for å opprettholde selvstendighet så lenge som mulig. Vi ser hver dag at vår måte å jobbe på bidrar til livsglede, og dermed til å forebygge og redusere angst, uro og depressive symptomer.

Gode Øyeblikk er en spennende bedrift med engasjerte, faglig dyktige medarbeidere og et fagmiljø i stadig utvikling. Det betyr at du vil få være med på å videreutvikle både bedriften og våre tjenester. Høres ikke dette spennende ut?  Les mer om Gode Øyeblikk her.

Hvilket ansvar og oppgaver vil du få?

Du vil blant annet få ansvar for kartlegginger, gjøre faglige vurderinger knyttet til brukerne og deres behov. Vi har stor grad av samarbeid med pårørende og annet helsepersonell blant annet i hjemmesykepleien og på sykehjem. Derfor er det viktig at du er god på å bygge relasjoner, er opptatt av tverrfaglig samarbeid og læring.

Sammen med resten av personalgruppa, vil du vil du være en viktig deltaker i utviklingen av avdelingen for å utvikle avdelingen. Det betyr at du bør like utfordringer, er handlekraftig og ønsker å få ting til å skje. Vi har tidvis høyt tempo, mange baller i lufta og endringer som må løses. Så vi håper at du, som oss, ikke lar deg stresse av endringer og nye oppgaver.

Det konkrete oppdraget

Det konkrete oppdraget består i å planlegge og tilrettelegge for aktiviteter i dagaktivitetstilbud, men også i individuelle “en til en-oppdrag”. Mål med aktivitetene er å gi meningsfulle opplevelser, slik at brukerne opplever trygghet og glede sammen med deg. Aktivitetene kan for eksempel være turer i skog og mark, baking, matlaging, sang og musikk eller å delta i organiserte aktiviteter og tilbud i lokalsamfunnet – bare fantasien setter grenser. Dine egne interesser og ferdigheter vil derfor være en stor ressurs, siden dette er erfaringer du kan bruke enten i samtaler eller konkret i aktiviteter. 

Hva ønsker vi oss av deg? 

 • At du ønsker å jobbe i 60 – 100 % dagstilling 
 • Du må gjerne bo i søndre Meløy, men uansett bosted må dagpendling påregnes grunnet oppdrag i hele kommune.
 • At du helsefagarbeider/hjelpepleier eller sykepleier/vernepleier – gjerne med videreutdanning i demens/aldring, eldreomsorg. 
 • At du har erfaring fra miljøbehandling – gjerne innen demens, men det er ikke et krav. 
 • At du er god til å bygge relasjoner med andre, faglig dyktig og engasjert.
 • At du  kan jobbe selvstendig og systematisk
 • At du er vant til å organisere/administrere.  
 • At du har godt humør, pågangsmot og er løsningsorientert.
 • At du er handlekraftig og liker å få ting til å skje 
 • At du liker utfordringer og ønsker å bidra til utvikling og vekst.
 • At du er en lagspiller, som også får kolleger til å vokse

Krav du må oppfylle 

 • Du må snakke og skrive godt norsk.
 • Du må ha digital kompetanse 
 • Du må ha sertifikat og disponere bil 
 • Plettfri vandel må dokumenteres med politiattest.

 

Ansettelsesform: Fast stilling
Tiltredelse: Så snart som mulig. 

Har du noen spørsmål?

Vil du høre mer om denne spennende stillingen, ta kontakt med Karin Rømo Sandvik, Avd.leder Sør, telefon 916 29 424. 

Søknad, CV og evt vedlegg sendes snarest og innen 10.mars 2023 til linn.hege@godeoyeblikk.no (søknader behandles fortløpende) 

Relaterte artikler

Denne nettsiden bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Les vår personvernerklæring her